Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Καλαμαράκια του κουτιού κοκκινιστά

Όταν βιάζεσαι και λαχταράς κάτι θαλασσινό, δύσκολα βρίσκεται πλάι σου η ψαραγορά με το ό,τι πιο φρέσκο. Μια κονσέρβα καλαμαράκια, αυτή που όλοι θα συνδέουμε για πάντα στο γευστικό μας υποσυνείδητο με την Καθαρά Δευτέρα, είναι μια ιδανική και φθηνή λύση για μια θαλασσινή συνταγή της κάθε στιγμής.

from Πρώτο Θέμα: Όλες οι Ειδήσεις http://ift.tt/1sWMspM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου