Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Σκορδαλιά σε 3 παραλλαγές

Αγαπημένο ελληνικό ντιπ που συνοδεύει με μεγάλη επιτυχία πολλά πιάτα και ειδικά τον μπακαλιάρο. Εδώ την δοκιμάζουμε σε 3 νόστιμες παραλλαγές, με μαϊντανό -μαϊντανοσαλάτα που λένε και στη Σύρο-, καρυδάτη με μαύρο ψωμί και μια ξεχωριστή κόκκινη με παντζάρι.

from Πρώτο Θέμα: Όλες οι Ειδήσεις http://ift.tt/1Mha4vC
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου