Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Και με ηλεκτρονικά μηνύματα και με ταχυδρομείο αποστέλλει εδώ και λίγη ώρα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων το νέο «ραβάσάκι» της εφορίας το οποίο θα φτάσει σε εκατομμύρια αποδέκτες. Ποιοι είναι οι τυχεροί αυτή τη φορά; Όσοι χρωστούν στην εφορία έως και 50 ευρώ καθώς καλούνται να ρυθμίσουν εδώ και τώρα. Πριν από λίγο, με απόφαση της Νάντιας Βαλαβάνη, δόθηκε παράταση και στην προθεσμία για την προκαταβολή φόρου (σ.σ είναι η διαδικασία που επιτρέπει στους φορολογούμενους να πληρώσουν ότι επιθυμούν και να διαγράψουν ισόποσες προσαυξήσεις) και η ΓΓΔΕ σπεύδει με τα ηλεκτρονικά προσκλητήρια να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Και με ηλεκτρονικά μηνύματα και με ταχυδρομείο αποστέλλει εδώ και λίγη ώρα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων το νέο «ραβάσάκι» της εφορίας το οποίο θα φτάσει σε εκατομμύρια αποδέκτες.
Ποιοι είναι οι τυχεροί αυτή τη φορά; Όσοι χρωστούν στην εφορία έως και 50 ευρώ καθώς καλούνται να ρυθμίσουν εδώ και τώρα. Πριν από λίγο, με απόφαση της Νάντιας Βαλαβάνη, δόθηκε παράταση και στην προθεσμία για την προκαταβολή φόρου (σ.σ είναι η διαδικασία που επιτρέπει στους φορολογούμενους να πληρώσουν ότι επιθυμούν και να διαγράψουν ισόποσες προσαυξήσεις) και η ΓΓΔΕ σπεύδει με τα ηλεκτρονικά προσκλητήρια να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου