Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Μπακαλιάρος στη γάστρα

Ο μπακαλιάρος ταιριάζει με γλυκά υλικά όπως τα χόρτα ή τα ξερά φρούτα, όπως τα δαμάσκηνα. Στο Άγιο Όρος αλλά και σε πολλά μέρη στην Πελοπόννησο τον μαγειρεύουν με σταφίδες. Έτσι, μετριάζεται η αλμύρα στο στόμα και δίνει ένα υπέροχο γλυκάλμυρο αποτέλεσμα.



from Πρώτο Θέμα: Όλες οι Ειδήσεις http://ift.tt/1D0Re90

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου