Ο μπακαλιάρος ταιριάζει με γλυκά υλικά όπως τα χόρτα ή τα ξερά φρούτα, όπως τα δαμάσκηνα. Στο Άγιο Όρος αλλά και σε πολλά μέρη στην Πελοπόννησο τον μαγειρεύουν με σταφίδες. Έτσι, μετριάζεται η αλμύρα στο στόμα και δίνει ένα υπέροχο γλυκάλμυρο αποτέλεσμα.
from Πρώτο Θέμα: Όλες οι Ειδήσεις http://ift.tt/1D0Re90
via IFTTT
from Πρώτο Θέμα: Όλες οι Ειδήσεις http://ift.tt/1D0Re90
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου