zougla
Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014
Χοιρινές πανσέτες με γλυκόξινη σάλτσα πορτοκαλιού και πατατούλες
Στις μέρες μας τα τηγάνια δεν προορίζονται να μαγειρεύουν αποκλειστικά και μόνο τηγανητά φαγητά.
from Πρώτο Θέμα: Όλες οι Ειδήσεις http://ift.tt/Xajt4c
via
IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου